Izjave slavnog Mourinha oduševit će sve navijače Hrvatske

Izjave slavnog Mourinha oduševit će sve navijače Hrvatske

... sportskih uspjeha u povijesti Hrvatske. Naši su izgubili finalnu utakmicu od Francuske, ali Rusiju mogu napustiti uzdignute glave jer su odradili fantastičan turnir.

Štoviše, i u finalu smo odigrali jako dobru utakmicu, s čime se složio i slavni trener Jose Mourinho.

- Hrvatski igrači i članovi stručnog stožera bit će jako, jako razočarani jer je na poluvremenu bolja momčad gubila i to zbog pogreške VAR-a, odnosno njegova koncepta, rekao je Mourinho pa dodao:

- Ne kažem da je ili nije bio penal. O tome svatko može imati svoje mišljenje. Stvar je u tome da je koncept VAR-a da ispravlja važne sudačke greške, a u ovoj situaciji to nije bio slučaj i to je jako, jako razočaravajuće. U drugom poluvremenu se dogodilo ono što smo mogli i očekivati, Francuska je zabila dva gola...

Trofejni trener jako je nahvalio naše vatrene.

- Hrvatska je do kraja igrala s ponosom. Bili su fantastični i zaslužuju sve pohvale, ali nogomet je takav da pamti pobjede, a ovaj put svjetski prvak je Francuska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj se još jednom osvrnuo na VAR.

- Finale je bio sjajan, ali volio bih vidjeti drugo poluvrijeme koje počinje s 1:1, a ne s prednosti Francuske. Ovako će se ovaj susret pamtiti kao finale VAR gola', zaključio je Mourinho.