Izbjegnut incident: Boyse koji su probili ogradu čuvala samo dva policajca?!

U vrlo dobrom raspoloženju pjevali su i šalili se s preostalim redarima na stadionu, dok je Torcida skupljala transparente i zastave. Pedesetak Boysa je u toj šali krenulo na vrata ograde, koja su na njihovo iznenađenje popustila - ispričao nam je jedan od redara koji su čuvali preostalih 20-tak Torcidaša, piše dalmacijanews.
- Na stadionu su se u tome trenutku nalazila 2 (?!?) policijska službenika. Redari koji su bili na jugu su odmah pobjegli, a mi na sjeveru smo barem pokušali potjerati Torcidu sa stadiona, čiji su pripadnici naše naredbe ignorirali. Petorica Torcidaša otrčalo je spremiti preostale transparente, a ostali su doslovno stali i odbijali izaći sa stadiona - ispričao nam je preplašeni redar.

Policija se prema njegovim riječima na tartan stazi pojavila tek nakon 3-4 min i uspjela smiriti situaciju, a da su BBB bili malo ratobornije nastrojeni, danas bi vjerojatno pričali o ozlijeđenima na Poljudu. Očito su nakon bojkota shvatili da im ne trebaju dodatne mrlje i da im je u ovom trenutku borba protiv Zdravka Mamića puno bitnija.