Izabrano novo vodstvo HNK Brotnjo

To je odlučeno na sinoćnjoj sjednici nove Uprave kluba. Za dopredsjednika Kluba imenovan je Dario Barbarić, a za direktora Pero Musa. Proslavljeni hrvatski vratar Vladimir Vasilj imenovan je športskim direktorom, a Ivan Musa Ćiro tajnikom-rizničarom.

Skladno Statutu kluba iz 10 imenovanih članova Uprave na Izbornoj skupštini (Mario Rozić, Ilko Prusina, Ante Milićević, Vlado Vasilj, Josip Bulić, Dario Barbarić, Mišo Čilić, Marinko Planinić, Mario Ostojić i Stipe Ćavar) na sinoćnjoj sjednici, sukladno odluci Skupštine Kluba, dodatno su imenovani Marinko Maka Ivanković, Mate Ostojić i Dinko Planinić.

Za trenera prve momčadi imenovan je Tihomir Miloš Tiša, a za voditelja omladinske škole nogometa - Nikola Juričić.

Ostali treneri omladinske škole će biti izabrani u konsultaciji s voditeljem omladinske škole.

U izjavu za brotnjo.info novoizabrani predsjednik Kluba Mario Rozić je kazao kako je nova Uprava kluba sastavljena od ljudi koji prije svega vole i Brotnjo i nogomet a mnogi od njih su svojedobno i igrali za čitlučkog drugoligaša.

- Nakon dugo vremena održana je Skupština Kluba na kojoj je izabran vrlo brojan i kvalitetan upravni odbor. Među prvim obvezama upravnog odbora je bilo da se izvrši ustroj kluba od imenovanja svih dužnosnika kluba, te imenovanja osoba u stručne stožere svih natjecateljskih ekipa. Ovo je bio jedini način da se organizacijom Skupštine i imenovanjem upravnog odbora do petnaest članova stvore preduvjeti za poboljšanje organiziranosti i kvalitete rada kluba. Među glavnim ciljevima je i unaprjeđenje rada i ustroja omladinskog pogona kome će se posvetiti posebna pozornost. Isto tako nastojat će se zadržati kvalitetu rada prve momčadi, gdje nam je cilj nalaziti se u gornjem dijelu tablice II lige NSFBiH-jug.

HNK "Brotnjo-Čitluk" zbog svoje povijesti zaslužuje povratak među najbolje momčadi u Bosni i Hercegovini. Zadaća članova nove Uprave je da kvalitetnom strategijom i kadrom to i ostvari. Idemo korak po korak i nadam se kako ćemo svojim radom opravdati ukazano povjerenje.

brotnjo.info