Ivica Olić definitivno prelazi u HSV

Ivica Olić, Ivica Olić, Ivica Olić, Bayern, Ivica Olić, Vatreni, Hrvatska, Ivica Olić, Vatreni, Ivica Olić, nogomet, Hrvatska reprezentacija, Hrvatska, Ivica Olić, hsv, wolsburg, transfer, Ivica Olić, Hrvatska nogometna reprezentacija, nogometaš, Ivica Olić, Ante Čačić, Hrvatska nogometna reprezentacija, Ivica Olić, nogometaš, Ivica Olić, Vatreni
"Sada se okrećem HSV-u To je novi izazov. Imam 35 godina, dobro sam se pripremio i spreman sam u subotu igrati za HSV protiv Kölna," kazao je Olić za Kicker
Ivica Olić odlazi u HSV kako bi stvorio mjesta za dolazak Andrea Schürrlea, koji stiže iz Chelseaja u Wolfsburg, objavio je Kicker.

Olić će u petak obaviti liječnički pregled u Hamburgu.

"Drago mi je da je pronađeno rješenje i da su sve strane zadovoljne. Sada se okrećem HSV-u To je novi izazov. Imam 35 godina, dobro sam se pripremio i spreman sam u subotu igrati za HSV protiv Kölna".

Već nekoliko dana spominjalo se kako će Olić otići iz Wolfsburga, a sada je potvrdio Kickeru da će za HSV potpisati do 2016. godine. Iznos bi trebao biti oko 1,5 milijuna eura.

Hrvatski reprezentativac je tamo već igrao od 2007. do 2009. godine. Ove sezone je zabio pet golova u 14 utakmica u Bundesligi.

Olić je karijeru počeo u Marsoniji, potom nije dobio priliku u Herthi, a novi klub bio je Zagreb s kojim je osvojio HNL. Otišao je u Dinamo, a zatim ga je kupio moskovski CSKA. Uslijedila je epizoda u Hamburgu, a tri godine je potom bio nogometaš Bayerna. Od 2012. godine je bio član Wolfsburga.