Ivanković: Ofanzivnom igrom do pobjede

U Mostar stiže ekipa Travnika jedna od ugodnijih iznenađenja ovogodišnje Premijer lige BIH.

Naša očekivanja su vijek ista, pobjeda i nema razloga da tako i ne bude sutra bez obzira skim igramo i gdje igramo. Što si tiče zdravstvenog biltena u ekipi, svi osim Pavla Sušića i Gagre su na dispoziciji, kazao je pomoćni trener Zrinjskog Draženko Bogdan. Što se tiče sastava koji bi trebao istrčati sutra protiv Travnika, Bogdan je kazao da ima još do utakmice i da ima još nekih dvojbi tako da će sastav tek biti poznat pred samu utakmicu. U momčad se vraćaju četri igrača koja nisu konkurirala za sastav u prošlom kolu na gostovanju u Gradačcu gdje je Zrinjski ispustio u posljednjim minutama utakmice sva tri boda.

Bogdan je kazao da je zadovoljan sa igračima koji su dobili priliku u Gradačcu misleći na Miličevića i Pehara a što se tiče same utakmice postoji jedna gorčina jer smo imali priliku donijet sva tri boda, mada nismo ni nezadovoljni jednim bodom.

Nakon duže pauze zbog ozljede, kapetan momčadi Mario Ivanković je odradio svih devedeset minuta u Gradačcu. Ivanković je kazao kako može biti zadovoljan što je ozljeda prošla bez operacije te što je igrao na svojoj poziciji lijevog beka. Više nas je umorilo putovanje iz Gradačca nego sama utakmica. Imali smo sve u svojim rukama i nemožemo biti zadovoljni osvojenim bodom budući da smo trebali voditi sa 2:0 i tako privesti utakmicu kraju u našu korist, istakao je Ivanković.

Što se tiče sutrašnje utakmice Ivanković je kazao kao će i Travnik igrati rasterećeno kao i Zrinjski i da očekuje dobru utakmicu tako da će publika imati što za vidjeti i naravno pobjedu Zrinjskog.