Ivan Rakitić: Riječ Ćorluke ima težinu u svlačionici, idealan je

Njemačka liga, Njemačka liga, Ivan Rakitić, Vatreni, Vedran Ćorluka, Ivan Rakitić, Sevilla, Atletico Madrid, Ivan Rakitić, Manchester United, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Ivan Rakitić, Hrvatska, SP Brazil, Ivan Rakitić, Hrvatska, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Ivan Rakitić, Sevilla, Hrvatska zemlja, italija, problemi, Niko Kovač, Ivan Rakitić
Briljira u Sevilli, zabija, asistira, moćan je kao nikad prije, a navodno su mu kod Štimca zasmetali često rotiranje i promjene pozicija u momčadi.

- To nije istina. Davno sam rekao da mi nije bitno što igram u reprezentaciji - rekao je Rakitić, koji je uvijek optimist.

- Iskreno, o dodatnim kvalifikacijama još nisam razmišljao. Idemo mi dobiti Belgiju, a onda neka se oni muče zadnje kolo. Nisam nikad razmišljao negativno unaprijed. Šanse su male, ali ih ima, još potajno vjerujem u izravan plasman u Brazil.

Je li Ivana iznenadila Štimčeva odluka da u odsutnosti Darija Srne i Josipa Šimunića novi kapetan postane Vedran Ćorluka?

- Ćorlukina riječ doista ima težinu u svlačionici. On je idealan za kapetana u ovom trenutku. Ne bi me iznenadilo ni da je kapetan Stipe Pletikosa. I on je također pravi lider - završio je Ivan.

24sata.hr