Ivan Lendrić bivši nogometaš Zrinjskog pregovara s Dinamom

Lendrić ne može biti zadovoljan minutažom koju ima u redovima Zulte Waregema, iako je imao ukupno dobru sezonu, njegov klub se plasirao i na europsku scenu i probio uz bok prvaku Anderlechtu, ali nije to onaj pravi nastup što ga je Lendrić priželjkivao. I sad se pojavljuje opcija Dinamo, zasad bez pravog komentara na obje strane, ali i bez - demanta, odnosno Dinamo je pokazao interes i preko menadžera krenuli su pregovori, sad valja vidjeti kako će se stvari razvijati.

Lendrić uglavnom grije klupu za pričuve u Belgiji, a Waregem baš danas igra revanš u kvalifikacija Lige prvaka, hvata poraz od 0:2 protiv PSV-a prije tjedan dana u Waregemu.

No, hoće li Lendrić doista u Dinamo? Ovog ljeta sličnim putem iz Hajduka u Dinamo otišao je i Ruben Lima, sa zadrškom od dva mjeseca, Dinamo ima "feeling" da posegne za bivšim hajdukovcima. Kontakti postoje i interes hrvatskog prvaka koji se očito još nije "zaokružio" u namjerama da osnaži svoju momčad za ovu sezonu, čekajući i sam proboj u skupine Lige prvaka.

Među alternacijama u vršku napada volio bi vidjeti i Hajdukova nesuđenog golgetera. "Torresa iz Solina", tamo bi ga dočekali Duje Čop i Andrej Kramarić. Lendrić je u danima najave njegova golgeterskog talenta mnogo obećavao, ali su mu u Poljudu bila zatvorena vrata prave šanse, pa čak i onda kad se vratio s kaljenja u Zrinjskom, gdje se nadavao golova. Lani je otišao u Belgiju kroz paragrafe, a da se Hajduk nije naplatio odštete.

S druge strane nije Dinamo jedina opcija, sigurno je tek da bi Lendrić u idućoj sezoni želio pronaći klub s adekvatnom minutažom, u điru je posudba ili otkup ugovora, njemu se ide iz Waregema, u to nema sumnje.

Da bi pronašao lakše novi klub nije bio ni pričuva protiv PSV-a, da smije konkurirati za europske utakmice. To igra i Dinamu, ali i drugim potencijalnim destinacijama.

Osim Dinama u điru su Španjolska i Nizozemska, pa idućih dana treba očekivati konkretiziranje njegova odlaska iz Waregema.

slobodnadalmacija.hr