Ivan Klasnić karijeru još uvijek nije zaključio

IVAN KLASNIĆ, silovanje, silovanje, IVAN KLASNIĆ, IVAN KLASNIĆ, everton, blackburn, IVAN KLASNIĆ, patricia klasnić, prevara, IVAN KLASNIĆ, transplantacija, transplatacija bubrega, bubreg, IVAN KLASNIĆ, bubreg, IVAN KLASNIĆ, IVAN KLASNIĆ, operiran Ivan Klasnić, bubreg, IVAN KLASNIĆ
Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić osjeća se vrlo dobro nakon treće transplantacije bubrega. Kako je otkrio u razgovoru za Weser Kurier, više ne mora ići na dijalizu niti toliko paziti na prehranu.

'Nisam nova osoba, ali je mnogo ugodnije. Mogu piti koliko i što želim, jesti što želim. Ne moram više na dijalizu. Život je lakši i to je lijepo. Iako se ni prije nisam loše osjećao. Nikad nisam bio od onih koji se žale', kaže Klasnić.

Prije transplantacije mogao je piti najviše litru i pol vode dnevno, u što je bila uključena i hrana koja sadrži vodu, poput juhe. Sada više nema ograničenja, a vrijeme koje je provodio na dijalizi sada dobro iskorištava.

Na novinarski upit je li mu vjera pomogla da preživi teške faze svoje bolesti, kaže da jest. 'Molim se Bogu i mislim na Boga. Uvijek je bilo tako, bez obzira kako sam se osjećao. Tijek mog života nije utjecao na to da posumnjam u Boga, što god da se dogodilo. Nisam učinio ništa pogrešno niti nešto što bi dovelo do te situacije', govori Klasnić.

Sada, kaže, mnogo više razmišlja o zdravlju nego kada se profesionalno bavio nogometom. Karijeru još uvijek nije zaključio. Kaže kako bi volio prirediti oproštajnu utakmicu na Weserstadionu, no ne isključuje mogućnost da ponovo natjecateljski i zaigra prije nego ode u igračku mirovinu.