IVAN KEPČIJA Cilj Hajduka je izboriti plasman u kvalifikacije Lige prvaka

IVAN KEPČIJA Cilj Hajduka je izboriti plasman u kvalifikacije Lige prvaka

Sportski direktor Hajduka Ivan Kepčija izjavio je kako je cilj splitske momčadi izboriti plasman u kvalifikacije Lige prvaka te najavio pojačanja za nastavak sezone.

''Cilj je izboriti mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, dat ćemo sve od sebe da treneru Igoru Tudoru pružimo najbolje moguće uvjete i što kvalitetniji kadar'', rekao Kepčija na konferenciji za novinare u povodu početka priprema Hajduka za proljetni dio prvenstva.

Na novinarsku opasku kako se spominje mogućnost dolaska napadača zagrebačkog Dinama Marija Gavranovića, Kepčija je istaknuo kako je to ''zanimljiva informacija''.

''Zanimljiva informacija, ali ne bih po tom pitanju ništa komentirao. Jako cijenimo njegove kvalitete. Moramo prije svega vidjeti gdje je momčad, dati priliku našim mladim momcima za iskorak. Jasno je da moramo pojačati momčad na jednu ili dvije pozicije, ali nećemo žuriti'', rekao je Kepčija.

Pritom je spomenuo potrebu pojačanja u ''napadačkoj liniji'' te u ''posljednjoj liniji'', dodavši kako se s pojačanjima neće žuriti jer ''prijelazni rok traje do 15. veljače.

Hajduk će boraviti dva tjedna u Turskoj na pripremama za proljetni dio sezone.