Ivan Kelava: U Hercegovini se osjećamo kao doma

Kelava je prošle sezone bio jedan od boljih igrača aktualnih prvaka Hrvatske, a posebno se istakao u Europskim utakmicama.

Evo opet ste stigli u Međugorje, u Hercegovinu. Kako se osjećate ovdje?

Ovdje se osjećamo kao da smo kod kuće. Osobno ja ovdje dolazim kako sa klubom tako i sa obitelji već nekoliko godina zaredom i u pravom smislu riječi ovdje se osjećam kao da sam doma.

Kao što se i vidi Hercegovina je puna vaših navijača i simpatizera, tako da je ovo idealno mjesto za punjenje baterija za nastavak natjecanja?

Naravno moramo napuniti baterije za nastavak prvenstva i Međugorje je pravo mjesto za takvo nešto. Ljudi nas cijene i vole, dočekali su nas kao rijetko gdje i možemo im biti zahvalni zbog toga.

Kako ste zadovolji sa prvim dijelom sezone?

Pa nije toliko loše sa obzirom na vodeće mjesto u prvenstvu i na plasman u polufinale kupa. Ipak i meni kao i cijeloj ekipi je izuzetno žao što se nismo uspjeli plasirati u dalje takmičenje u Europskoj ligi, imali smo dobru šansu, ali nažalost nismo se uspjeli plasirati.

Kada će konačno navijači Dinama dočekati proljeće u Europi?

Nadam se uz ove igrače i uz ovog trenera, pa i uz ovo klupsko vodstvo već iduće sezone.

Da li Vam je ove sezone bilo teže igrati sa obzirom da ste lišeni pomoći svojih najvatrenijih navijača BBB?

Mi igrači moramo se nositi sa tim. Ne mogu reći da imamo problema zbog toga, ali bi mi igrači u svakom slučaju bili sretniji da su naši navijači uz nas na utakmicama.

Hercegovina.info