Ivan Katalinić: Zrinjski smatram blagim favoritom

Ivan Katalinić

U onim važnim susretima prvenstva i Kupa je ostvario dvije pobjede i remi, te je zasad neporažen na klupi momčadi kojoj je ponovno cilj ostanak u društvu najboljih.
- Dosad mogu biti potpuno zadovoljan. Sve se brzo izdogađalo, ali su i igrači vrlo brzo prihvatili obveze koje sam im nametnuo i zbog toga su najzaslužniji za posljednje dobre rezultate. Travnik nam je bio poticaj, postigli smo šest golova u dva susreta, igra prema naprijed je bolja i nastojat ćemo napadački se postavljati i u nastavku, govori Ivan Katalinić.

U nastavku je pred Lavovima ipak dosta posla kako bi se zadržali ispred svoje konkurencije u borbi za premierligaškim ostankom. Prvi na putu prepreka k uspjehu je Zrinjski s kojim će se Gabeljani sastati u nedjelju (15.30 sati). U sastav će se vratiti Almir Bekić i Zlatko Kojić, dok će izostati Ivan Kukavica koji je u Vrapčićima dobio crveni karton. Dosta kratak igrački kadar došao je u probleme s kartonima jer GOŠK ima petoricu s po dva žuta kartona, odnosno na korak do suspenzije (Filip Žderić, Sabahudin Jusufbašić, Sinan Ramović, Miljenko Bošnjak, Marko Grgić).
- Zrinjski smatram blagim favoritom, ipak su momčad iz vrha ljestvice, iskusniji su. Igraju dobro i očekujem dosta tešku utakmicu, slično kao protiv Slavije. Stadion bi trebao biti pun, vjerojatno uz veću navijačku potporu Mostarcima, ali to će našim igračima samo biti motiv više, smatra Katalinić.

Već tri dana kasnije GOŠK će na stadionu Podavala dočekati bijeljinski Radnik u osmini finala Kupa BiH.
- Malo nam je problem što ćemo u sedam dana igrati tri utakmice, ali kako nama, tako i drugima. Protiv Radnika ćemo nastojati ostvariti prednost u prvoj utakmici kako bismo mirnije išli na uzvrat. Iako nam je prvenstvo važnije, pokušat ćemo iznenaditi u Kupu i otići što je moguće dalje, kaže Katalinić.

- Nemamo što kriti, eventualno možemo samo iznenaditi s ponekom izmjenom. Imamo mlad sastav koji će odigrati najbolje što može u svakoj od tih utakmica, izjavio je Ivan Katalinić.

Dnevni list