Ivan Ferenc: Životna želja mi je zaigrati za Zrinjski

Njegove dobre igre privukle su nekoliko klubova koji ga žele u svojim redovima, a iako je njegova životna želja zaigrati za svoj Zrinjski nažalost on odlazi u Zvijezdu. Popričali smo sa Ivanom uoči njegovog sutrašnjeg odlaska na pripreme svog novog kluba.

Od kada si trenirao u Zrinjskom i koje si sve kategorije prošao?

U Zrinjskom sam od svoje sedme godine i prošao sam sve uzraste u omladinskoj školi HŠK Zrinjski.

Nakon omladinske škole nisi se izborio za mjesto u timu pa si otišao u Branitelj. Koliko si tamo odigrao utakmica i koliko si postigao pogodaka?

U Branitelju sam odigrao jedno i pol sezonu. U provj sezoni sam odigrao 24 utakmice i postigao sam 14 golova. U ovoj polusezoni sam odigrao 11 i postigao 4 pogotka sa veoma skromnom minutažom.

Kakav je tvoj status sada sa obzirom da se pričalo da ćeš se vratiti u Zrinjski?

Slobodan sam igrač bez ugovora. Bilo je određenih pregovora da se vratim u Zrinjski, ali izgleda nije došlo do dogovora između klubova ili je falilo malo dobre volje. U međuvremenu me je pozvala Zvijezda iz Gradačca da im se priključim, što sam i prihvatio.

Imaš li nekih planova u budućnosti?

Naravno da imam , a životna želja mi je ponovno obući dres mog Zrinjskog i nadam se da će mi se kad tad i ostvariti.

Poruka navijačima?

Nek se drže zajedno i neka nastave bodriti svoj klub kao što su do sada. Ultrasi su najbolji navijači na svijetu, i sanjam dana kada ću istrčati na teren i čuti huk naših Ultrasa.

zrinjski.info