Istria Winter Cup i nogometne humane zvijezde bujskom Centru za inkluziju donirali 15.000 kuna

Istria Winter Cup 2015, humanitarna utakmica
...održava do 9. veljače, bio je 'određen' za revijalno igranje malonogometne utakmice s koje je prihod od ulaznica bio namijenjen Centru za inkluziju i podršku u zajednici Buje.

U novigradskoj sportskoj dvorani malonogometno umijeće odmjerili su selekcija turnira Istria Winter Cup za koju su nastupili predstavnici nogometnih klubova koji nastupaju na ovogodišnjem Istria Winter Cupu i ekipa Humanih zvijezda Hrvatske za koju su nastupili i bivši reprezentativci Hrvatske predvođeni Goranom Vlaovićem, Tomislavom Rukavinom, Borisom Živkovićem, Miroslavom Bišćanom, reprezentativcem BiH Edinom Mujčinom i drugim više-manje poznatim imenima s nogometnog travnjaka i glumačko-pjevačke estrade.

Na parketu novigradske dvorane uspješnije su bile Humane nogometne zviiezde koje su pobijedile selekciju Istria Winter Cupa s 10:7 (1:4). Najbolji igrač bio je Goran Vlaović koji je za nogometne zvijezde postignuo 5 zgoditaka.

Prihod od ulaznica, koje su za humanitarnu utakmicu koštale 30 kuna, bio je namijenjen za Centar za inkluziju i podršku u zajednici u Bujama a nogometaši su korisnicima Centra donirali ček na 15.000 kuna kojeg će, prema riječima ravnateljice Centra Ane Boroš koristiti za kupnju prijeko potrebnog kombi vozila.

(iPress)