Intervju: Krešimir Bandić mladi vratar HŠK Zrinjski

Pročitajte što je za naš portal rekao mladi čuvar mreže Plemića:

Kao prvo hoćeš li nam reći od kada treniraš i koje si sve kategorije prošao?

Svoje prve nogometne korake sam počeo sa 6. godina i prošao sam sve kategorije u HŠK Zrinjski.

Kako to da si se odlučio biti baš vratar?

Vratar je za mene specifična pozicija u ekipi koji svojim obranama oduševljava navijače, te mi je to u početku bilo jako zanimljivo i izazovno.

Kome od trenera možeš zahvaliti svoj napredak u nogometu?

U svojoj karijeri radio sam sa trenerima: Josipom Škarom, Nenadom Melherom, Dragom Bokšićem i Vinkom Martinovićem. Sa Vinkom Martinovićem sam najduže radio i od njega sam najviše naučio. Također bih spomenuo i prof.Ivu Bevandu koji je radio sa mnom na fizičkoj spremi. Ovim putem ih sve najiskrenije pozdravljam.

Imaš li neki uzor u nogometnom svijetu?

Imam puno uzora u nogometnom svijetu, a najveći od njih je Iker Casillas.

Završena je još jedna sezona, pa kako si zadovoljan igrom tima, ali i sa svojim igrama?

Što se tiče jesenjskog dijela prvenstva rezultatski baš i ne možemo biti zadovoljni, a u proljetnom dijelu naša kvaliteta je došla do izražaja što i sami rezultati pokazuju. Što se tiče mojih igara ja sam dao sve od sebe i mislim da sam zadovoljio trenere.

 Evo sada si sa prvim timom na pripremama, kakvi su osjećaji?

Ponosan sam što sam na pripremama sa prvim timom i mislim da je to nagrada za moj uspješan rad u prethodnih 11 godina u omladinskom pogonu.

 Da li naredne sezone očekuješ biti u prvom timu ili ćeš čuvati vrata juniora?

Pripremni period je ispred mene, na meni je da uporno radim, a tu su treneri da odluče što je najbolje za klub. Imam dovoljno samopouzdanja i mislim da sam spreman braniti za prvi tim.

Inače kakvi su ti planovi za budućnost što se tiče nogometa?

U budućnosti prva želja mi je da zaigram pred našim vjernim ULTRASIMA za prvi tim HŠK Zrinjski. Poslije afirmacije u Zrinjskom nadam se da ću se iskusati u nekom jačem inozemnom klubu.

Evo za kraj još neka poruka našim čitateljima?

Ovom prilikom bih pozdravio sve čitatelje Vašeg portala i pozvao bih da budu uz Zrinjski u Europi i domaćem natjecanju sljedeće sezone zajedno sa najvjernijim Ultrasima jer Zrinjski je život i vise od toga.

HERCEGOVINA.info