Interview: Ivan Crnov novi nogometaš HŠK Zrinjski

Evo što je za naš portal rekao novi nogometaš Zrinjskog.

Kao prvo reci nam otkada se baviš nogometom, i gdje si sve nastupao?

Nogometom se bavim od svoje 6 godine ,zapoceo sam i završio Dinamovu školu nogometa , a još sam igrao za NK Croatia Sesvete gdje sam i potpisao prvi profesionalni ugovor i debitirao protiv Dinama u 1 HNL.

Koje je tvoje prirodno mjesto u momčadi?

Igram polušpicu, ali mogu igrat desno i lijevo krilo.

Koji put te doveo u Zrinjski, i koliko si prije znao uopće o Zrinjskom?

Došao sam poslije Dinama i Croatia Sesveta u HNK Goricu, gdje su me primjetili gospodin Nino Bule i gospodin Danko Šulenta i dogovrio sam se odmah bez ikakvih problema da dođem u Zrinjski i puno im hvala im na tome. Iskreno o Zrinjskom sam znao samo da je igrao u Europi i da ima žestoke navijače.

Kako ti se čini Mostar kao grad?

Dolazim iz Zagreba u kojem živim od svoje četvrte godine. Mostar je jako  lijep i pun studenata, a sviđa mi se to jer me posjeća na Zagreb.

Jeste da si kratko ovdje, ali kakvo je tvoje mišljenje o ovoj momčadi?

Jako mlada i talentirana momčad. Izdvojio bi od svih igrača Šćepanovica koji mi je odmah zapeo za oko i njegovi potezi. Volim takve tipove igrača koji vole igrat po podu i bez nabijanja.

Evo danas si debitirao u dresu Zrinjskog, pa jesi li zadovoljan svojim debijem?

Iskreno jesam, žao mi je što mi nije slobonjak ušao, a imao sam i još dva dobra šuta. Nadam ise da ću biti još bolji kao i cijela momčad,  jer isada mamo teške noge od napornih treninga.

Sa kim se od suigrača najviše družiš?

Najviše se družim sa Filipom Arežinom i Antom Radeljićem.

Na koliko si godina potpisao ugovor i što očekuješ od svoje igre u Zrinjskom?

Potpisao sam na godinu i pol dana, i očekujem tj. vjerujem da ću se nametnuti treneru. Težit ću tome da na svakoj utakmici dam sve od sebe.

Eto još neka poruka navijačima

Pozvao bi sve navijače da nas bodre u što vecem broju i želim im poručiti da ćemo izborit Europu i da ćemo dati sve od sebe za taj cilj!

Hercegovina.info