INSTAGRAM OBJAVA Mandžukić zahvalio bivšem klubu na svemu

Mario Mandžukić, Juventus, Mario Mandžukić, instagram objava, Juventus, objava

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, koji je u utorak potpisao ugovor s katarskim Al-Duhailom, putem Instagrama je zahvalio Juventusu i njegovim navijačima.

https://www.instagram.com/p/B6gKshFCl02/?utm_source=ig_embed

"Nemoguće je zadnje četiri i pol godine sažeti u jednostavan 'doviđenja', no nadam se da ste u svakoj utakmici koju sam odigrao vidjeli moju strast prema Juventusu i momčadi. Veliko hvala gospodi Allegriju i Marotti, bila mi je čast igrati za Juventus. Posljednji mjeseci ne mogu i neće promijeniti moje poštovanje i ljubav koju osjećam prema ovom klubu. Hvala suigračima, naše pobjede i trofeje neću zaboraviti, hvala i svima 'iza scene', trenerima, fizioterapeutima i svima koji brinu da igrači Juventusa imaju najbolje uvjete.

Na kraju Mandžukić se zahvalio navijačima koji su kako je napisao pravi razlog zašto je klub tako velik i uspješan. "Doista sam cijenio podršku koju ste mi pružili od prvog dana. Uvijek sam se trudio dati sve od sebe za Bianconere. Želim vam sve najbolje! A što se mene tiče, vrijeme je za novo poglavlje. Zauvijek vaš Mario", napisao je.

Hercegovina.info