Igrači i Uprava GOŠK-a proslavili ostanak u ligi

Pobjedom nad Veležom u zadnjem kolu Premier lige BiH, Gabeljani su osigurali ostanak u društvu najboljih.

Kako je za Čaportal portal kazao Gavran, ovo je bilo najdućih 95. minuta u njegovom životu.

''Najteže mi je bilo u 74. minuti kad smo primili gol, jer smo svi u trenutku kad je lopta ušla u našu mrežu klonuli duhom. Ipak, u samo tri minute uspjeli smo se vratiti, izjednačiti rezultat i preći u vodstvo, te sačuvati prednost do kraja utakmice. Napetost koja je vladala posljednjih 10. minuta i očekivanje posljednjeg zvižduka ne može se opisati riječima.'' - govori Gavran prenoseći dojmove sa utakmice.

Ističe kako i dalje ne može vjerovati kakav su preokret napravili njegovi igrači, te kako je neizmjerno sretan što se sve završilo na upravo ovakav način.

''Na ruku nam nisu išli rezultati drugih utakmica i nije bilo prostora za bilo kakvo kalkuliranje. Odlučivali smo sami o sebi i na kraju smo praktično sami sebe ostavili u Premier ligi. U ove momke sam vjerovao da mogu napraviti veliki rezultat, što sam vam rekao i nakon utakmice sa Čelikom. Uz njihovu odličnu igru danas nam se sve 'poklopilo' i na kraju nije moglo biti bolje.''
- ističe Gavran.

Na pitanje kakvi su daljnji planovi Gavran odgovara kako je trenutno jedini plan dobro proslaviti ovu pobjedu i ostanak u ligi, a tek onda vidjeti što i kako dalje.

ČAportal