Igor Štimac preuzima FK Sarajevo?

Igor Štimac, ostavka, Igor Štimac, Davor Šuker, Igor Štimac, Davor Šuker, Hrvatska, Igor Štimac, Hrvatska, Igor Štimac, Vedran Ćorluka, Niko Kovač, Hrvatska reprezentacija, Igor Štimac, Davor Šuker, Hrvatska nogometna reprezentacija, izbornik Igor Štimac, HNS, Davor Šuker, Igor Štimac, BIH, NS BIH, Igor Štimac, FK Sarajevo, Igor Štimac, Hrvatska, HNS, Igor Štimac, izbornik, novi posao, Igor Štimac, HNS
Bosanskohercegovački medij Štimca predstavlja kao proslavljenog hrvatskog reprezentativca te se opisuje njegov nogometni put, od debija s Neretvom u Republičkoj ligi, preko početaka u Hajduku '84., do karijere u Engleskoj.
Bosanke kolege nisu zaobišle niti Štimčevu borbu za vlast u HNS-u, a spominje se da je Splićanin bio u kombinacijama za klupu BiH i nasljednika Safeta Sušića. Sarajlije tvrde da je Štimac dugoročno rješenje za Sarajevo koje nakon odlaska Mehe Kodre vodi Dženan Uščuplić.
Tako se, bar, nadaju u Maršalu Titu 38b. Iako, posljednja Štimčeva epizoda na klupi Zadra i nije bila baš uspješna. Igor je u Zadar doveden kao potencijalni spasitelj kluba, a na kraju je Zadar ispao u drugu ligu i Štimcu u CV upisao jednu negativnu stavku.
Za Sarajevo trenutno nastupaju i hrvatski nogometaši Matej Delač, Tomislav Barbarić i Leon Benko.