Igor Štimac ima kvorum, skupštinari jednoglasno odlučili - Marković više nije predsjednik HNS-a

Naravno, spominjao je nelegitimne i neustavne odluke IO HNS-a, Markovića, Mamića, kaznene prijave, torbarenje...

 Izvanredna Skupština Hrvatskog nogometnog saveza je počela u 9.00 sati. Prema prvim informacijama Igor Štimac ima kvorum . U Westinu je nazočno 25 skupštinara što je dovoljno da bi se osporile odluke Skupštine iz prosinca ta da Štimac preuzme fotelju predsjednika HNS-a.

Okupljenima se u 9.00 obratio Igor Štimac, a nakon njega je nazočne u pravne zavrzlame uputio Ivan Brleković. Naravno, spominjao je nelegitimne i neustavne odluke IO HNS-a, Markovića, Mamića, kaznene prijave, torbarenje...

- U Varaždinu se vodi kazneni postupak protiv Zdravka Mamića zbog 'torbarenja' dionicama. Valjda smo svi jednaki pred zakonom u Hrvatskoj, jer ako je Sinovčiću zabranjen rad u Skupštini trelao je isto uskratiti i Mamiću - rekao je Brleković.

- U Uefi jako dobro znaju tko je Igor Štimac. Zar ovi u Rusanovoj misle da nas mogu uplašiti fotokopijom bez memoranduma.Štimac nije neki tajkun koji se zaletio na mjesto predsjednika HNS-a. Vjerujte mi, ja znam da Marković nema pojma što se uopće događa. On je izmanipuliran - nastavio je Brleković.

Kako je bilo i najavljeno Vlatko Marković jednoglasno je smijenjen s funkcije predsjednika HNS-a.

Da sve protekne u najboljem redu brine veliki broj zaštitara .

izvor: jutarnji list