FOTO  Igor Savić: Jako bih se volio vratiti u Zrinjski i nadam se da hoću

Sloboda - Zrinjski

Igor Savić nogometaš je Zrinjskog na posudbi u Gošku. Iza njega je sjajna sezona u Gabeli, a prošlu sezonu bio je kapetan juniora koji su osvojili naslov i jedan od najboljih igrača juniorske lige.

Iza tebe je polusezona u Gošku. Kako si zadovoljan svojim igrama?

"Jeste završila je prva polusezona završili smo na četvrtom mjestu , a što se tiče mojih igara zadovoljan sam. Odigrao sam sve utakmice i uz to sam zabilježio 3 gola i 2 asistencije, ali kao što svi znamo uvijek može bolje."

Koliko je za tebe dobro ili loše što si otišao na posudbu u Gošk?

"Pa mislim da je dobro što sam odigrao dosta utakmica, dodatno se adaptirao na seniorski nogomet i tako stekao dodatno iskustvo".

Gošk nije u potpunosti ostvario najavljene ambicije. Što je uzrok nekih lošijih rezultata?

"Da kao četvrti smo završili polusezonu , ali smatram da smo igrama zaslužili bolju poziciju. Uzrok tih malo lošijih rezultata jeste možda sto smo nova ekipa, došlo je dosta novih igrača i veoma smo mlada ekipa".

Pratio si i Zrinjski koji nije na očekivanom nivou. Kako komentiraš nakon onih sjajnih euro nastupa slabe nastupe u PL BiH?

"Pratio sam Zrinjski koliko sam stigao zbog obaveza u klubu i nakon onih sjajnih rezultata u Europi očekivali smo svi to i u prvenstvu, ali ne ide sve kao što smo svi očekivali. Ja Idalje vjerujem da Zrinjski na kraju može biti prvak."

I juniori Zrinjskog su imali sjajnu polusezonu. Kako gledaš na te dobre rezultate svojih dojučerašnjih suigrača?

"Juniori igraju veoma dobro, ima dosta momaka Što smo igrali zajedno i jako sam sretan zbog njih i njihovih dobrih nastupa. Trenutno su drugi i ja se nadam da će opet osvojiti titulu i ove godine".

Navijače najviše zanima vraćaš li se sada u Zrinjski?

"Ja bih se volio vratiti u Zrinjski i nadam se da hoću ,ali nakon sto im se završi polusezona odlučit ćemo što je najbolje za mene i za Zrinjski".

Za kraj što možeš reći i poručiti našim čitateljima?

"Poručio bih im da prate Zrinjski i da vjeruju u ekipu unatoč nešto lošim rezultatima i budu im podrška kao i do sada".