Ibrahimović: Žrtve smo Uefine zavjere, Guardiolu ne zanimaju Ibrahimovićevi komentari

Zlatan Ibrahimović, Guardiola, Liga prvaka, Zlatan Ibrahimović, AC Milan

... koji se uvijek žali na suce nakon gostovanja na Camp Nou.

"Nije mi jasno kako je sudac Bjorn Kuipers mogao dosuditi drugi 11-erac za Barcu u 41. minuti, odnosno devet minuta nakon što smo izjednačili. Nisam mogao vjerovati da je dosudio kazneni udarac dok loptna još nije bila u igri. To je sramota. Tako je isto mogao dosuditi 11-erac za nas kad sam početkom drugog poluvremena pao u kaznenom prostoru nakon sudara sa Danijem Alvesom. Izgleda da Uefa želi finale Lige prvaka u kojem će igrati... znate već koje dvije momčadi. Sada znam kako se Mourinho osjeća nakon gostovanja na Camp Nou", izjavio je Ibrahimović u utorak nakon utakmice u kojoj je Barcelona na svom terenu slavila protiv Milana s 3:1, te se plasirala u polufinale Lige prvaka.

Trener Barcelone Josep Guardiola izjavio je da ga nimalo ne zanimaju komentari Zlatana Ibrahimovića.

"Ibrahimović bi sada htio biti prijatelj s Mourinhom. Može on pričati što ga je volja, ali trebao je 'govoriti' na terenu. Oba su penala postojala, a sjetite se i prve utakmice kada nam nisu dosuđena dva jedanaesterca. Ako su neki očekivali da ćemo momčad koja je sedam puta bila prvak Europe pobijediti sa 7-1, to nije realno, takve se stvari ne događaju. Na kraju, o svemu najbolje govori podatak da smo mi večeras imali 21 udarac prema golu, a Milan samo tri", rekao je Guardiola.

Najbolji igrač svijeta Lionel Messi smatra da je Barca iskoristila svoje najjače oružje i da je zato prošla dalje: "Milan ima odlične igrače i to pokazuju u domaćem prvenstvu i u Europi. Znali smo da će biti teška utakmica i da moramo iskoristiti ono što je naše najjače oružje. To smo uspjeli i zato smo prošli".

Fena