I Hodgson, poput Beniteza, želi Olića u Liverpoolu

Ivica Olić
Unatoč tome što trenutačno ne igra, a i tijekom ove sezone nije bio na visokoj razini u Bayernu, na kakvoj je bio prošle, neki klubovi i dalje prema njemu gaje simpatije. Prvenstveno - Liverpool.

I prije je klub s Anfielda, kada ga je vodio Rafael Benitez, koji je danas trener Intera, pokazivao interes i želio potpisati Olića. Kako god, u Liverpoolu su se u zadnje vrijeme okrenuli bavarskoj momčadi i htjeli jedno napadačko rješenje od njih. Tražili su ili Olića ili Marija Gomeza.

U svakom trenutku je Gomez bio skuplja opcija (pokušavali su isposlovati njegovu posudbu koju je Bayern lakoćom odbijao), pa je Olić tako opet ostao "prva opcija iz Bayerna", piše britanska web-stranica Caughtoffside.com.

Niti novi trener na Anfieldu Roy Hodgson nije odustao od ideje o Oliću. Unatoč tome što ima 31 godinu, a sada i težu operaciju iza sebe, u Liverpoolu su spremni ponuditi 8 milijuna engleskih funti za hrvatskog reprezentativca.

Uzdaju se u srčane i bespoštedne utakmice ovog igrača kroz cijelu karijeru, od CSKA Moskve i Hamburga, do Bayerna. Pitanje je kako "diše" Bayern po tom pitanju, ali takva ponuda za 31-godišnjaka uvijek bi se trebala okarakterizirati kao "dobar posao".

Totalsport