I Hajduk želi Krstanovića: Balakov na Kupresu započeo pregovore!

Hajduk, NK Zagreb, Ivan Krstanović, Ivan Krstanović, Hajduk, Ivan Krstanović, Dinamo
Krasimir Balakov u četvrtak je otputovao natrag u Stuttgart s povratnom kartom za Split koju je datirao na 8. lipnja. Za pet dana vraća se u Hajduk gdje želi što dulje ostati. Ali da bi mu to uspjelo, mora pojačati momčad i svaki trenutak boravka u Spltu koristiti za kreiranje jakog Hajduka. I ne samo u Splitu, nego je razgovore obavljao i na Kupresu, gdje se susreo s - Ivanom Krstanovićem!

Prije nekoliko godina mogao je Hajduk doći gotovo besplatno do viskog centarfora, a danas se za 'Croucha iz Tomislavgrada' traži golemi novac. Balakov je Krstanovića uočio na utakmici Zagreb - Hajduk (2:2), koju je gledao na DVD-u, a kvalitetne informacije dobio je i od Marijana Kovačevića, šefa skauta Stuttgarta, kluba koji ima odličan pregled igračkog kadra u HNL-u, prenosi jutarnji list.

Krstanovića je Hajduk htio i ove zime kada su tadašnji predsjednik Grbić i šef Omladinske škole Matković pregovarali u Međugorju s predsjednikom Zagreba Medićem. Cijena je ove zime bila 700.000 eura, a danas je narasla i do 1,5 milijuna eura, koliko traži Zagrebov čelnik. Međutim, pitanje je koliko će za Krstanovića dobiti na tržištu, jer 28-godišnji napadač ima još godinu dana ugovora sa Zagrebom.

Hajduku je Krstanović zanimljiv, ali Bijeli bi realno mogli ponuditi 500.000 eura odštete Zagrebu i najviše 150.000 eura igraču za ugovor s naglaskom da bi s kvalitetnim igrama mogao napuniti bonus premija za još 100.000 eura, što u konačnici može donijeti respektabilnih 250.000 eura za sezonu. Još uvijek manje od 300.000 eura što ih nudi Partizan, ali odluka je na igraču.