Huligani napali igrače Dinama pored stadiona!

HNK Brotnjo Čitluk - GNK Dinamo Zagreb 1:1
Ibanez i Pokrivač su po povratku kući sa stadiona stajali na semaforu u Zvonimirovoj ulici kada se dogodio ružan incident.

- Na semaforu je bilo crveno i Ibanez je stao, dok je na obližnjoj tramvajskoj stanici bila grupa od 50-tak ljudi. Nešto su nam počeli dovikivati, a Lučo je spustio prozor jer ih nismo razumjeli. Na to nam je prišao jedan od njih i nakon kraćeg razgovora nas brutalno počeo vrijeđati. Tada je jedan od njih izletio iz gomile ravno prema nama i udario Luču kroz otvoreni prozor te mu nogom lupio po autu i oštetio retrovizor. Iza toga su se još dvojica zaletjela prema nama i počela lupati po autu, ali tada se, srećom, upalilo zeleno svjetlo pa smo otišli dalje. U svakom slučaju, zaista nije bilo ugodno - ispričao nam je Nikola.

Nažalost, ovo nije prvi incident koji su igrači Dinama doživjeli od strane huligana. Htjeli bismo reći da je posljednji, no nažalost, to nam nitko ne može jamčiti. Ovaj ispad samo je još jedan u nizu ispada huligana koji se nazivaju navijačima, a koje oni rade diljem hrvatskih i inozemnih stadiona, kao i izvan njih.

GNK Dinamo žestoko osuđuje najnoviji ispad i poziva mjerodavne na sankcioniranje ovakvih pojedinaca koji isti model ponašanja, nažalost, primjenjuju i na sportskim stadionima.

gnkdinamo.hr