HŠK Zrinjski: Uspješan nastup mladih Plemića u Čitluku

zagići
Na „Memorijalu Ante Erić" nastupilo je više od dvije stotine mladih nogometaša od 7 do 10 godina, a natjecanje se odvijalo u dvije dobne kategorije.

Mladi nogometaši Zrinjskog su nastupili u obje kategorije, te osvojili treće i prvo mjesto.

Nogometaši rođeni 2004. godine koje trenira Dragan Vrdojlak u skupini su svladali Neretvu iz Metkovića4:0, Neretvanac iz Opuzena 4:1, a s Neumom su igrali 1:1. U polufinalu su mladi Plemići izgubili od Brotnja 3:2, a u borbi za treće mjesto svladali su Neum 4:0.

Zagići, nogmetaši koje vodi Tihomir Skoko, 2006 godište i mlađi u svojoj kategoriji bili su prvi.

U prvoj utakmici Plemići su svladali Brotnjo 2:0, a strijelac oba pogotka bio je Karačić. U drugoj utakmici sastali su se sa Slogom iz Ljubuškog i slavili su sa 3:1, strijelci Previšić, Karačić i Cvitković.

U polufinalu Zrinjski se sastao sa Brotnjom 2 i mladi Plemići su slavili 4:2. Strijelci Luka Cvitković 2,Previšić i Karačić.

Finale je donijelo susret Zrinjskog i Leotara, a mladi Plemići bili su bolji rezultatom 5:3. Luka Cvitković 3 i David Karačić 2 puta bili su strijelci.

Najbolji igrač turnira je Luka Cvitković Zrinjski; najbolji golman Leon Koso-Zrinjski, a najbolji strijelci sa 6 pogodaka Luka Cvitković i David Karačić(podijelili s jednim nogometašom Leotara titulu).

Zagići Zrinjskog su nastupili u sastavu: Leon Koso, Roko Šilić, Patrik Previšić, David Pavlović, Luka Cvitković, Antonio Smiljanić, Leonard Vasilj, David Karačić i Niko Biokšić, Trener Tihomir Tiki Skoko.

HERCEGOVINA.info