HŠK Zrinjski:Zašto nitko ne piše o igranju rukom Goškovog igrača?

HŠK Zrinjski:Zašto nitko ne piše o igranju rukom Goškovog igrača?
...na svom terenu u ovogodišnjem prvenstvu, kazao je trener Zrinjskog Blaž Slišković na konferenciji za novinare uoči susreta 20. kola Premijer lige BiH Mladost Doboj Kakanj - HŠK Zrinjski.

- Mladost pored svih dobrih, ima i neke loše stvari i nisu neranjivi. Mi uz kvalitetu koju imamo trebamo dodati ono što nam je nedostajalo protiv GOŠK-a, a to je volja, želja i htjenje za pobjedom - kazao je Slišković.

Najavio je kako će se vratiti postavi s početka sezone, s Tonijem Jovićem u vrhu napada.

- Handžić propušta utakmica zbog tri žuta kartona, a mislim kako njemu svakako ne bi odgovarao teren u Kaknju za koji pretpostavljam da će biti težak za igranje. Vratit ćemo se onome što smo igrali početkom prvenstva, a to je s Jovićem u špici, Todorovićem lijevo, Filipovićem desno - najavio je trener Zrinjskog.

Na kraju svog obraćanja medijima Slišković se osvrnu i na utakmicu protiv GOŠK-a prošle subote, nakon koje se diglo dosta prašine zbog dva dosuđena jedanaesterca za "Plemić".

Trener Mostaraca kazao je kako ga je zasmetala neobjektivnost novinara koji su odmah, kako je rekao, požurili pisati o poklonjenim jedanaestercima za njegovu momčad, a nitko nije spomenuo igranje rukom protivničkom nogometaša kod prvog gola.

- Vi (novinari) napišete izvještaj odmah nakon utakmice, ne pogledate je li bio ili nije bio penal. Smeta me to što nitko nije spomenuo igranje rukom Goškovog igrača kod prvog gola. Ja sam za to da se piše objektivno. Zrinjski nije odigrao ni deset posto onoga što može, Zrinjskom je donekle poklonjen drugi jedanaesterac, kod prvog se ne slažem da je poklonjen, jer je bio očigledan - ustvrdio je Slišković.

Utakmica Mladost Doboj Kakanj - HŠK Zrinjski igra se u subotu, s početkom u 14:30 sati.

FENA