HŠK Zrinjski: Za kraj 2017. godine - Zenica away!

Stadion HŠK Zrinjski, Bilino polje

Aktualni prvaci države idu na vruće gostovanje u Zenicu, gdje nisu pobijedili punih 6 godina! Ova godina čini se kao idealna prilika za početak neke nove, pozitivnije tradicije za 'Plemiće'. 

Zeničani su pretposljednja ekipa bosanskohercegovačkog prvenstva, a danas su na Tušnju teško stradali rezultatom 3:0, premda je rezultat mogao biti i veći da su igrači Slobode bili prisebniji pri realiziranju svojih šansi. Mostarski Zrinjski uvezao je dvije domaće pobjede protiv Slobode i Viteza te odigravši ove dvije utakmice bez primljenog gola, zasigurno na gostovanje idu uvjereni da će upravo ovog puta odnijeti tri boda u Mostar.

Prošle je sezone Zrinjski na Bilinom Polju odigrao neriješen rezultat (1:1), čemu je kumovala i velika greška sudaca koji su dosudili prekršaj Jasmina Mešanovića u šesnaestercu gostiju te time poklonili gol-priliku domaćima, koji su to znalački iskoristili. Kasnije je upravo Mešanoviću dodijeljen i drugi žuti karton za koji se također može reći da je pregrubo dodijeljen. No, tada su Plemići igrali u 'grotlu Zenice'. 

Bilo je to povratničko izdanje zeničkih 'Robijaša' te je stadion u Zenici bio pun do posljednjeg mjesta. Potpora igračima Zrinjskom naravno nije izostala, a zasigurno neće ni ovog puta. 

Pobjeda za kraj godine? Uz tvoju pomoć sve je lakše...

 

"Smrdi na dvicu, svi u Zenicu!"

 

HERCEGOVINA.INFO