FOTO  HŠK Zrinjski: Više od par strofa, više od sebe!

Stadion HŠK Zrinjski, titula, Igraj do kraja

Dođe tako 20. minut u Bijeljini, a s tribina se jasno ori: "Igraj do kraja!". U isto vrijeme na Koševu nekadašnji Plemić Amer Bekić zabija za vodstvo Sarajeva. Igrači Zrinjskog su uz pomoć brojnih Ultrasa uspjeli preokrenuti gol zaostatka u Bijeljini te su uz željeni rezultat iz Sarajeva po jubilarni 100. put zasjeli na prvo mjesto Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Mostar je proteklih dana pogođen velikom nesrećom koja je zavila grad u crno. Naravno da ništa ne može nadoknaditi ljudske gubitke, ali je ipak HŠK Zrinjski ponovno 'natjerao' grad na Neretvi da živne, da se probudi i da zasja punim sjajem. Upravo bi punim sjajem trebao zasjati Stadion pod Bijelim Brijegom u nedjelju od 17 sati kada će aktualni prvak dočekati svoje velike rivale, tuzlansku Slobodu.

Plemići znaju kako igrati protiv Tuzlaka. Posljednjih sedam utakmica pod Bijelim Brijegom su pobijedili, dok je Sloboda prije 14 godina jedini put odnijela puni plijen iz Mostara. Tuzlacima je ove sezone izmakla Europa, te se čini izglednim da će se njihov igrački kadar osiromašiti u nadolazećem prijelaznom roku. 

Nogomet je u posljednjih nekoliko godina dobio dimenziju više kada govorimo o financijskom aspektu najvažnije sporedne stvari na svijetu, no još se uvijek igra za navijače. Posljednju premijerligašku utakmicu ove sezone igrači Zrinjskog moraju odigrati s maksimalnom koncentracijom, ali prije svega pokazati željom i borbenošću da titula najboljeg u Bosni i Hercegovini zasluženo ide u vitrine prostorija HŠK Zrinjski. 

Utakmica protiv Slobode mora se odigrati borbeno za sve navijače koji su prisutni gdje god Zrinjski igra. Mora se odigrati odlučno za našeg tragično preminulog Luku Lovrića, za pokojnog Filipa Šunjića-Pipu i mnoge druge. Podrška neće izostati zato se borite..Za svoj grad, za skupinu, za svoje ljude, pa što bude-bude!

"..Pjesme moje lažu, ja više volim te, više od par strofa, više od sebe!"

HERCEGOVINA.INFO