FOTO  HŠK Zrinjski: Veliki uspjesi mladih Plemića

Stadion HŠK Zrinjski, juniori, italija, turnir, HŠK Zrinjski, juniori, turnir, italija, Stadion HŠK Zrinjski, juniori, Karol Wojtyla Cup , italija
Turnir se igra u dvije skupine, a mladi nogometaši Zrinjskog su u svojoj ostvarili dvije vrijedne pobjede.

Prvog dana turnira izabranici Nenada Gagre su pregazili rumunjski Brasov rezultatom 5:1, a jučer su svladali Udinese 2:1.

Pred mladim Plemićima danas je utakmica sa FK Senica, i neodlučen rezultat iz nje vodi HŠK Zrinjski u finale. U drugoj utakmici iz skupine sastaju se Udinese i Brasov.

Nakon dva odigrana kola HŠK Zrinjski je na čelu skupine s dvije pobjede i osvojenih maksimalnih 6 bodova uz gol razliku 7:2. Senica je druga s tri osvojena boda i gol razlikom 3:4, dok isto bodova ima i Brasov s lošijom gol razlikom 5:7. Udinese je zadnji bez bodova. Iz ovog je vidljivo da Plemići u finale mogu i sa minimalnim porazom.

U drugoj skupini turnira situacija je dosta zamršnija, i nakon dva kola vode momčad Lazia i Rappresentativa Lazio L.N.D.koje imaju po 4. boda. FK Sarajevo ima 3, dok je Roma posljednja bez bodova.

Lazio danas igra sa Romom, dok će Sarajevo odmjeriti snage protiv Rappresentativa Lazio L.N.D.

Finale turnira u Rimu je na programu u subotu, a ekipa portala HERCEGOVINA.info želi puno sreće mladim Plemićima u preostalim susretima.