FOTO  HŠK Zrinjski: Uz povoljan rezultat ostati u vrhu ljestvice

Nogometaši Zrinjskog danas odlaze za Banja Luku gdje ih sutra dočekuje FK Borac u okviru 8 kola.

Prije samog odlaska u prostorijama HŠK Zrinjski održana je tiskovna konferencija na kojoj su prisustovali trener Branko Karačić te igrači Hrvoje Miličević i Pero Stojkić.

"Mi putujemo u Banja Luku bez opterećenja, sa jednom vrlo dobrom serijom gdje ćemo pokušati nastaviti taj niz, te da se vratimo sa rezultatom koji očekujemo. Te daćemo biti svi sretni i zadovoljni u klubu. Mi idemo u taj susret idemo poptuno rasterećeni svjesni da možemo dobiti jako puno u toj utakmici a ne možemo puno izgubiti." kazao je Branko Karačić.

"Očekuje nas jedna teška utakmica u kojoj ćemo pokušati odigrati što bolje i pokušati proći bez poraza, čeka nas vrelo težak tjedan sada igramo srijeda vikend sigurno da će nam ukoliko ostanemo ne poraženi doći jako dobro", kazao je Hrvoje Miličević.

"Nadam se da će jedanestorka koja starta u Banja Luci da će izboriti dobar rezultat i nadam se da ćemo ostati na vrhu tabele." istakao je Pero Stojkić.

Utakmica između Borca i Zrinjskog igra se sutra(subota) sa početkom u 19 sati , a prijenos utakmice možete pratiti na Arena Sport BH.