HŠK Zrinjski: Uz potporu navijača možemo do pobjede

hsk-zrinjski-nk-travnik-2-0
Mostarci su u nedjelju slavili protiv Travnika sa 2:0, a za ostvarenje cilja potrebna im je pobjeda u susretu sa Čelikom, koji je puno kvalitetniji protivnik od Travničana.

„U svakoj utakmici koju igramo na domaćem travnjaku, bez obzira na protivnika idemo na pobjedu. Čelika izuzetno cijenimo, jer je to kvalitetna ekipa s nekoliko vrhunskih pojedinaca. Samim time naš je motiv još veći da ostvarimo pobjedu i ostanemo u vrhu ljestvice. Svi igrači su zdravi i spremni za utakmicu i ja vjerujem u našu dobru predstavu koja će biti dovoljna za tri boda", kazao je trener Zrinjskog Slaven Musa i najavio promjene u sastavu Zrinjskog u odnosu na prethodnu utakmicu.

Prema njegovim riječima od prve minute neće nastupiti Hrvoje Miličević koji je imao naporan tjedan sa Hrvatskom reprezentacijom do 19 godina i ekipi se tek priključio u petak. U zadnju liniju se vraća Damir Džidić, i on će igrati u paru sa Tonijem Markićem, dok se Marin Aničić vraća u veznu liniju.

Nakon 5 utakmica igranja pred praznim tribinama, Zrinjski će u utakmici sa Čelikom imati potporu tribina. „Veliki motiv za nas je povratak navijača. Igrali smo 5 utakmica pred praznim tribinama i to je katastrofa za nogometaše. Ja se nadam da će u nedjelju gledatelji doći u što većem broju i pomoći nam da dođemo do pobjede", riječi su Marka Popovića strijelca prvog gola u susretu sa Travnikom.

Utakmica Zrinjski - Čelik igra se u nedjelju u 15 sati uz izravan prijenos na BHTV1. Cijena ulaznice za tribinu Zapad je 10 KM, dok će gledatelji na istočnoj tribini popularnom stajanju za ulaznicu morati izdvojiti 5 KM.

pogled.ba