FOTO/VIDEO  HŠK Zrinjski: Uz pomoć Ultrasa do pobjede nad Veležom

Nino Raspudić
Kako se bliži vrijeme odigravanja utakmice tako i ključa navijačka atmosfera, i usprkos ranom terminu i radnom danu na utakmici se očekuje veliki broj gledatelja.

Nogometaši HŠK Zrinjski puni su optimizma pred utakmicu i evo što su rekli za naš portal uoči utakmice:

Mario Maka Ivanković: Radujem se novoj utakmici s Veležom. Svaki Gradski derbi je posebna utakmica bez obzira što se ovaj puta radi o kup utakmici. Bolja smo ekipa i nadam se pobjedi bez primljenog pogotka. Pozivam sve navijače ,posebno naše Ultrase da nas podrže. Igrači moraju znati da cijene njihovu podršku i da pruže svoj maksimum kako bi im poklonili pobjedu.

Ratko Dujković: A sigurno da očekujemo jako tešku i tvrdu utakmicu, ali isto tako se nadamo pozitivnom rezultatu pred revanš za sedam dana. Svaka pobjeda bez primljenog pogotka jeste za nas pozitivan rezultat! Ultrasi su naš 12. igrač i ovim putem ih pozivam da u što većem broju dođu sna utakmicu i podrže nas. Nadam se na kraju da ćemo svi zajedno slaviti prolaz u polufinale!

Daniel Graovac: Očekujemo tvrdu utakmicuu kao prošli put, i nadam se pobjedi bez primljenog pogodtka, jer će nam to omogućiti mirniji uzvrat za tjedan dana.

Nejc Mevlja: Očekujem tešku utakmicu jer je derbi, ali mislim da smo bolja i kvalitetnija ekipa, i da ćemo to pokazati na terenu. Vidio sam u prvoj utakmici da imamo odlične navijače, nadam se da će sutra doći u još većem broju, i da ćemo skupa proslaviti pobjedu bez incidenata.

Aleksandar Radulović: Znamo i svjesni smo svi težine uzakmice,gradskog derbija i što navijačima znači pobjeda, kao i nama prije svega. Očekujem tvrdu utakmicu, jer su oni izgubili šanse za Europu kroz prvenstvo i ovo im je jedina mogućnost, ali opet s druge strane mislim da se mi pitamo. Ako ponovimo igru iz prvog dijela sezone gdje smo nadigrali Velež, ni rezultat neće izostati, a samim time i prolaz dalje. Pozivam naše vjerne navijače Ultrase da kao i do sada budu uz nas, a mi im obećavamo da ćemo dati sve od sebe i nadam se zajedno slaviti pobjedu.

Stevo Nikolić:Nadam se dobroj utakmici, u kojoj ćemo se prikazati u pravom svjetlu pred svojom publikom. Bilo bi lijepo da se ponovi naša dominantna igra od jesenas i cilj je izvući što pozitivniji rezultat pred revanš. Naše vjerne Ultrase pozivam da dođu u što većem broju, premda je radni dan, i da na krilima njihovog navijanja zabilježimo novu pobjedu u gradskom derbiju.

Nebojša Popović: Očekuje nas teška utakmica, ali smo dobro trenirali i spremali se da ostvarimo što bolji rezultat pred uzvrat za tjedan dana u Vrapčićima. Naravno da očekujemo pobjedu i želim pozvati sve naše navijače da nas dođu bodriti i da budu kao i uvijek do sada naš 12. igrač.

Krešimir Kordić: Utakmica jako bitna za nas iz više aspekata. Najbitnija je bilo kakva pobjeda bez primljenog pogotka. Favoriti jesmo, ali to trebamo pokazati na terenu, i svatko od nas mora dati svoj maksimum.

Na utakmicu se spremaju i navijači Zrinjskog, popularni Ultrasi koji će upravo kako nogometaši aktualnog prvaka i priželjkuju njihov 12. igrač.

Svoj dolazak na utakmicu najavili su i navijači Zrinjskog iz cijele Hercegovine, Dalmacije i Zagreba.

Poptoru Zrinjskom uputili su i veleposlanici Plemića u Zagrebu i Hrvatskoj Nino Raspudić i Slaven Knezović. Zanimljiva slika potpore uoči Gradskog derbija dolazi nam i iz Den Haaga, a javili su nam se i prijatelji Zrinjskog iz SAD-a koji su zaželjeli sreću Plemićima.

Utakmica HŠK Zrinjski-FK Velež igra se danas s početkom u 15. sati na stadionu pod Bijelim Brijegom. Ova najava je ujedno i poziv svim prijateljima Zrinjskog da dođu danas na stadion pomoći Plemićima da dođu do još jedne pobjede u susretima s gradskim rivalom.

U prilogu pogledajte cijelu utakmicu odigranu u prvom dijelu sezone koju je Zrinjski pobijedio 2:0.

HERCEGOVINA.info