FOTO  HŠK Zrinjski: Uz pomoć navijača do pobjede nad Širokim

HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg
...u kome Plemići dočekuju NK Široki Brijeg.

U tu svrhu danas je organizirana tiskovna konferencija u prostorijama kluba na kojoj su nazočnim novinarima govorili šef struke Branko Karačić i nogometaš Ivan Crnov.

Sutra je taj veliki Hercegovački i Hrvatski debi i znamo da nam on može puno toga donijeti, ali i odnijeti. Očekivanja su velika, kako kod njih, tako i kod nas. Ja očekujem vrlo tvrdu i neizvjesnu utakmicu sa puno agresije, trke i duela, i u derbijima nema favorita. Ulog je strašno velik i mi smo bez obzira na umor jer ovo nam je peta utakmica u 14 dana vjerujemo u uspjeh. Po mom mišljenju utakmica se neće riješiti na početku, nego će se riješavati u drugom dijelu. O protivniku sve znamo, to je kvalitetna momčad i samuvjereni tvrde da ovdje dolaze po titulu, ali mi prihvaćamo taj izazov i tvrdimo da ćemo biti uspješni, ali ni u kom slučaju ne bih volio da nakon ove utakmice profitira treća ekipa. Neka pobjedi bolji, a vjerujem da ćemo mi biti bolji na terenu, te da ćemo se uz veliku podršku naših navijača radovati, rekao je šef struke Branko Karačić.

Kada igrate derbi nema umora i to nam ne bi trebao biti neki alibi. Mi igrači ćemo se skupiti i zajedno ući mirne glave u utakmicu, i vjerujem da ćemo osvojiti tri boda, rekao je Ivan Crnov.

Što se tiče igračkog kadra, svi nogometaši će biti na raspolaganju treneru, i svi žele igrati. Ipak trener nije pričao o sastavu jer određeni igrači imaju nekih problema, a više će se znati nakon današnjeg treninga. Trener je rekao da će svakako biti promjena u odnosu na utakmicu u Sarajevu.

Zrinjski bez kaznenog udarca u ovoj sezoni

Vjerovali ili ne za Zrinjski u dosadašnjem dijelu prvenstva još nije dosuđen niti jedan kazneni udarac. S druge strane Plemići su drastično oštećeni u Sarajevu kada nije dosuđen kazneni udarac nakog hrvačkog zahvata nad Milom Peharom .

Utakmica HŠK Zrinjski-NK Široki Brijeg igra se u subotu sa početkom u 16. sati i 30. minuta.

HERCEGOVINA.info