HŠK Zrinjski: Utakmice sa Dinamom i Hajdukom će otkriti puno više

Naime, Perić je dosta kombinirao sa sastavima - protiv Neretve je počeo Josip Lisica, koji jesenas nije ni debitirao, nijedan igrač nije dobivao više 45 minuta, dok su Gligor Gligorov i Matija Poredski, dvojica od petorice novih igrača, zbog ozljeda dobili tek po poluvrijeme.
Iako su Mostarci u fazi priprema kada bi trebali biti daleko od željene forme, sljedeće provjere ipak će biti zanimljivije, prvo iz razloga jer će s druge strane biti Dinamo (31.1.), Hajduk (3.2.) te GOŠK ili podgorička Budućnost (4.2.), a onda i zbog toga što Perić u tim utakmicama neće toliko kombinirati kao protiv Čapljine i Neretve.

- S obzirom na fazu priprema, tako jake provjere nam dolaze u nezgodnom trenutku, ali priliku da ugostimo Dinamo ipak nismo željeli propustiti. Dinamu prvenstvo kreće već 10. veljače, tako da su oni u ovom trenutku znatno ispred nas u pripremama, ali pokušat ćemo se predstaviti u što boljem svjetlu. Opet ćemo koristiti sve raspoložive igrače, ali minutažu ćemo drukčije raspodijeliti. Naime, plan je da jedan sastav igra nekih šezdeset minuta, dok će ostali dobiti posljednjih pola sata. Nešto slično ćemo napraviti i protiv Hajduka, kao i u utakmici koja nas čeka dan nakon toga, izjavio je Perić.

Dnevni list