HŠK Zrinjski: U Gradačac po pobjedu

Najveći kiks je svakako onaj remi sa NK Čelik, gdje su Plemići u sudačkoj nadoknadi izgubili dva boda, a najviše boli poraz od 3:0 od Olimpica. Sa Željezničarom je odigrana najbolja utakmica, ali slaba je to utjeha navijačima jer je i lider ljestvice otišao neporažen sa stadiona Zrinjskog.

Usprkos svemu, Zrinjski je i dalje u igri za plasman u Europu, a rezultati polufinala Kupa BiH dodatno su približili Plemiće zacrtanom cilju. Slijedeće dvije utakmice bit će ključne, i nakon njih bit će puno toga jasnije.

Prva prepreka Zrinjskom je u subotu Zvijezda u Gradačcu. Momčad je to sa kojom se može nadigravati, i Zrinjski u toj utakmici mora ići na pobjedu. Sa tim (eventualnim) bodovima dočekao bi se na svom stadionu Borac koji je direktni suparnik u borbi za Europu.

Zrinjski ima mladu momčad koju vrijedi čekati. Zrinjski ima mladog i perspektivnog trenera koji bi trebao biti rješenje za duge staze i uz jedne od najvatrenijih navijače na ovim prostirima ima sve predizposizicije za dobar rezultat i ostvarenje zacrtanog cilja.

hercegovina.info