HŠK Zrinjski traži od RTVBiH objektivna izvješća

Cijeneći dosadašnju dobru suradnju između vaše TV kuće i HŠK „Zrinjski" Mostar koja je do sada u svim segmentima bila pozitivna, daje nam za pravo reagiranja ovim priopćenjem. Prošlotjednim i sinoćnjim prilozima u Vašoj emisiji BHT Sport koji su bili sve samo ne objektivni ta dobra suradnja je narušena.

U sinoćnjem prilogu Vaš izvjestitelj je tendeciozno napravio izvješće i prikrio stvarne razloge prekida utakmice. Stvarni razlog prekida nije dosuđeni jedanaesterac za naš Klub već sve ono što se događalo iza toga, a što je očito Vaš novinar isjeckao i montirao prilog kako je odgovaralo domaćinu.

Ni u jednom trenutku niste prikazali već ste skrili sve detalje gdje je glavni sudac grubo fizički pretučen od strane igrača i trenera FK Budućnost. Napominjemo da ste samo prije nekoliko dana sa jedne druge utakmice gdje je udarac sudac i to u više navrata pokazali BH javnosti ( valjda vam je to tada odgovaralo) što smatramo ispravnim.

Stoga tražimo da poradi objektivnog informiranja javnosti u večerašnjoj informativnoj emisiji Dnevnik 3 u 19.00 sati i emisiji BH Premier liga ispravite ove greške i prikažete u cijelosti scene koje su dovele do prekida utakmice, u suprotnom razmotrit ćemo daljnju suradnju s Vašom TV kućom., stoji u priopćenju HŠK Zrinjski.