HŠK Zrinjski: Svi putevi vode na Široki Brijeg

zrinjski - ludogorets
zrinjski - ludogorets
Ova utakmica je i Derbi kola Premijer lige koja će privući pozornost navijača iz cijele Hercegovine, ali i dijela Dalmacije.

Široki i Zrinjski su se, do sada, sastali 35 puta, u sklopu Premier lige BiH. Timovi su izjednačeni; obje momčadi imaju po 12 pobjeda, uz 11 eodlučenih rezultat (gol razlika 50:41 za Široki).

Osim prestiža između ova dva kluba koji vlada od osnivanja Premijer lige ova utakmica dat će i odgovor hoće li Zrinjski ostati u utrci za prvaka, odnosno hoće li Široki biti bliže plasmanu u Europu. Neodlučen rezultat ne odgovara nikome, pa tako možemo očekivati jedan ofanzivan i napadački nogomet.

Domaći navijači se spremaju dati potporu svome klubu, ali se i ovaj put Pecare sprema nekoliko tisuća navijača Zrinjskog. Na društvenim mrežama i forumima na kojima se okupljaju navijači Zrinjskog vlada prava euforija i svi su uvjereni da će njihovi ljubimci ostvariti pobjedu.

Svi putevi vode na Peceru, a na naš portal će Vas detaljno izvjestiti o svemu sa ove utakmice. Utakmica NK Široki Brijeg-HŠK Zrinjski igra se u nedjelju sa početkom u 17. sati.

HERCEGOVINA.info