FOTO/VIDEO  HŠK Zrinjski: Sveti cilj vratiti gledatelje na stadion

Nazočnim novinarima obratili su se Marin Raspudić predsjednik, Davor Martinović dopredsjednik, Ivan Beus član Uprave HŠK Zrinjski i Željko Tomić ispred Udruge prijatelja Zrinjski.

Tiskovnu je otvorio predsjednik Raspudić koji se zahvalio novinarima na dolasku, te u kratkim crtama predstavio novi projekt koga je nazvao "Otvoreni Zrinjski". Raspudić je iznio da ova nova Uprava kreće ispočetka, te da su svi koji imaju dobre ideje dobrodošli u Zrinjski.

Dopredsjedik Zrinjskog Martinović je govorio je o organizacijskom dijelu rada, te istakao da je prvi, jedini i sveti cilj ove Uprave da se publika vrati na stadion. U tom cilju cijene ulaznica su vraćene na 5 i 2 km, dok će ženama i umirovljenicima biti slobodan ulaz, a mogu se kupiti i sezonske ulaznice od 60 km za tribinu, te 25 km za stajanje. Martinović je istakao i da su objavljeni natječaji za šefa omladinske škole i direktora kluba, te istakao da su potpisani ugovori o suradnji sa HNK Čapljina, HNK Brotnjo i HNK Stolac, a zatim i sa HNK Branitelj, NK Vitez, NK Žepče i HNK Orašje.

Član Uprave Beus je istakao da se nada da će ova sezona biti iskorak naprijed, te da će kao član Komiteta za normalizaciju sve učiniti da se ukine zabarana odlaska gostujućih navijača na stadione, jer Zrinjskom trebaju Ultrasi na gostovanjima.

Ispred Udruge je govorio Željko Tomić koji je ujedno i član komisje za suradnju sa navijačima, pa je istakao da će održati niz sastanaka sa navijačima, ali i budućim akcijama Udruge prijatelja i Uprave HŠK Zrinjski.

Na kraju je predsjednik Raspudić istakao da sa radošću može reći da je Uprava pojačana sa Dankom Šulentom koji je direktor Interagenta i čovjek koji je dao sve sportu u ovom gradu.

hercegovina.info