FOTO/VIDEO  HŠK Zrinjski: Svečano uručene sezonske karte najvjernijim Ultrasima

Karte im je uručio šef stručnog stožera HŠK Zrinjski Dragan Perić.

„Čast i zadovoljstvo da mogu našim najodanijim navijačima uručiti ove godišnje karte, kao jedan simboličan čin koji govori da Zrinjski nisu samo igrači, stručni stožer i sl., nego je Zrinjski jedno tijelo koje cjelovitim čine i igrači, i stručni stožer, a ponajviše navijači. Na odanosti naših navijača nam zavide ne samo klubovi iz BiH nego i šire. Uručivanje godišnjih karata Vahi i Tonći je jedan simboličan čin s kojim želimo zahvaliti našim navijačima na odanosti. Bez njihove pomoći ne možemo ostvariti cilj, a to je europski Zrinjski" rekao je tom prigodom Dragan Perić.

Jasmin Ibrulj i Tonćo Prce, također nisu krili zadovoljstvo:

„U situaciji kada se mnogim navijačima zabranjuje doći na stadion, a nas dvojica dobijemo sezonsku ulaznicu, to je čast i obveza da pomognemo našem klubu i da mi kao 12. igrač Zrinjskog pomognemo našem klubu u osvajanju šampionske titule" tom prigodom je rekao Vaha.

Uručivanje sezonskih ulaznica najvjernijim Ultrasima svojevrstan je uvod u pripreme organizacije nadolazećeg hercegovačkog derbija između HŠK Zrinjski - NK Široki. Koristimo prigodu pozvati sve navijače i simpatizere HŠK Zrinjski da u nedjelju 12.08. u 19.00 sati dođu na stadion HŠK Zrinjski i podrže naše Plemiće. Još jednom podsjećamo da žene i djedovi sa unucima imaju besplatan ulaz na stadion.