HŠK Zrinjski: Sutra zadnja utakmica sezone

HŠK Zrinjski, Mario Ivanković, Slaven Musa

U tu svrhu održana je tiskovna konferencija, na kojoj su govorili trener Slaven Musa i kapetan Mario Ivanković.

Posljednja utakmica za Zrinjski ove sezone, dočekuje se momčad Drine, prvi poraz na klupi Zrinjskog doživjeli ste u Zvorniku?

Sutra tom utakmicom završavamo sezonu, uvjeren sam u našu pobjedu, mi smo puno kvalitetnija ekipa od Drine i ne sumnjam u našu pobjedu, zbog obveze prema nama samima i našim navijačima. Lakše mi je reći prvo ko ne igra, Stjepanović kojem se udaje sestra i dobio je dozvolu, zatim Kutalia koji je već otišao kući, a Popović i Džidić radi povrede neće igrati. Unatoč tome imamo širok i kvalitetan izbor igrača, Miličević će igrati od prve minute, vjerovatno će šansu dobiti i Arežina,, zaslužio je na treninzima. Spoj mladosti i iskustva, mlade igrače treba postepeno uvoditi da nauče od ovih starijih. Vidjet ćemo još poslije treninga, ali tu su još Barišić, Martinović, s nama su još trenirali Kožulj i Perić. Što se tiče same lige Borac je najkvalitetnija ekipa i najbolje su igrali, i zasluženo su osvojili prvo mjesto, Željo spada u vrh, a Drina i Budućnost su najslabije ekipe i ispadaju. Što se tiče nas, imali smo dobru polusezonu, ostvarili smo sve ciljeve što su stavljeni pred nas, rekao je Musa.

Mario, ključno pitanje na konferenciji, sutra protiv Drine možda zadnja utakmica u karijeri, ističe ti ugovor, jel bilo kakvih razgovora o produžetku, kakva su tvoja razmišljanja?

Bilo je nekih razgovora, ali kako sad stvari stoje 99% da je ovo zadnja utakmica. Nikad ne reci zadnja, ali mislim da je. Još nisam svjestan poslije ovoliko vremena i ovoliko utakmica da prestajem. Možda neko vrijeme poslije te zadnje utakmice uhvati me nostalgija, neznam kakav je to osjećaj. Volio bi da se postigne neki dogovor, da budem tu u klubu, a vidit ćemo šta će biti, kazao je kapetan Zrinjskog.

Sama njegova karijera i ono što je napravio govori o njegovih igračkim i ljudskim kvalitetama. Meni je bila čast što sam igrao sa njim i što sam imao mogućnost da ga treniram, pravi profesionalac, a prije svega čovjek. Treba biti ponosan na sve što je napravio, zadužio je klub i smatram da treba imati mjesto u klubu – nadovezao se Musa.

Sutra Ultrasi dodjeljuju trofej Filip Šunjić – Pipa po vama ko ga je zaslužio?

Ivanković: Po meni jedan od kandidata je Lendrić, volio bi da momak bude najbolji strijelac lige, a možda i Marin Aničić jer je imao kvalitetnu sezonu.

Musa:  Ivanković je sve rekao, njih dvojica izbacuju sami sebe u prvi plan, Lendrić učinkom, a Aničić je imao iza sebe odličnu polusezonu, kvalitetan je igrač, i jako dobra osoba.

Postoje li neka lista želja za pojačanja?

Postoji lista za pojačanja i postoji lista igrača koji objekitvno nisu izborili svoje mjesto ovdje i ne mislimo da bi se mogli izborit,  njih par će otići, nekima ističu ugovori. A, za listu pojačanja je još rano razgovarati, prvo treba uprava da usvoji moje izvješće,  onda da vidimo s upravom za pojačanja, i tek onda razgovori s igračima koje želimo, završio je Musa.

hercegovina.info