HŠK Zrinjski: Stvoreni svi preduvjeti za popunjen stadion protiv Borca

HŠK Zrinjski, FK Borac, HŠK Zrinjski, FK Borac Banja Luka

Ovakve utakmice su prigoda stručnom stožeru da isproba nogometaše sa manjom minutažom i one iz juniorskog pogona na koje se najozbiljnije računa u budućnosti.

Nakon odrađene utakmice u Cimu sve misli se okreću ka suboti i gostovanju Borca. Borac ne blista ove sezone, a jučer su ostali i bez trenera Dragana Jovića. Plemići su subotnjeg protivnika u ovoj natjecateljskoj sezoni izbacili iz kupa BiH, a navijači se sjećaju briljantne igre Plemića iz te utakmice i pobjede rezultatom 4:0.

U posljednjoj utakmici Premijer lige BiH Zrinjski je ispratio Radnika s pet pogodaka u mreži, ali više od rezultata raduje odlična igra Plemića u toj utakmici. Zrinjski je protiv Radnika pokazao da je trenutno u odličnoj formi, te da s pravom puca na sam vrh prvenstvene ljestvice. Uoči ove utakmice Plemići su u Kupu BiH na gostovanju svladali Mladost i tako stekli ogromne šanse u polufinale najmasovnijeg nogometnog domaćeg natjecanja.

Sve nabrojano je dobara pozivnica ljubiteljima nogometa i navijačima Zrinjskog da u subotu dođu na stadion pod Bijeli Brijeg vidjeti sjajnu momčad koja počinje sličiti na one iz šampionskih sezona. Po najavama u subotu nas očekuje i lijepo sunčano vrijeme i ovo je prigoda da se napuni stadion i da navijači stanu uz svoj klub na putu ka zacrtanim ciljevima.

HERCEGOVINA.info