HŠK Zrinjski: Srcem do bodova u Vrapčićima

FK Velež, HŠK Zrinjski, Gradski derbi Zrinjski - Velež, Gradski derbi, Stadion HŠK Zrinjski, FK Velež

I dok neki pobjedu u sudačkoj nadoknadi nad Željezničarom pripisiju sreći, pobjeda u Vrapčićima je čista kao suza. Igrao je Zrinjski tu utakmicu onako kako to od njega i očekuju navijači. Plemići su ginuli za svaku loptu i takva igra je morala donijeti rezultat. Na kraju je rezultat došao, kao i tri boda koja su iznimno važna Plemićima u borbi za vrh ljestvice. Čestitke zaslužiju svi, od kapetana Stojkića koji je riješio pitanje pobjednika, vratara Karačića, pa sve do Nikolića koji je igrao u vrhu napada.

Slijedeći protivnik Plemićima je čvrsta momčad Mladosti iz Doboj-Kaknja, ali ukoliko nogometaši Zrinjskog budu igrali kao u Vrapčićima dobar rezultat i pobjeda ne bi trebali izostati. S obzirom da vodeća Sloboda ide na vruće gostovanje kod Sarajeva, realno je da se već idući vikend Plemići opet nađu na vrhu ljestvice.

Derbi Veleža i Zrinjskog prošao je u nikad opuštenijoj atmosferi bez ikakvih incidenata. Navijači Zrinjskog, njih nekoliko stotina bili su i ovaj puta uz svoje ljubimce i svojim navijanjem pomogli su im da dođu do pobjede.

HŠK Zrinjski-FK Velež 3 od 3

Usporedo sa Gradskim derbijem igrale su se i utakmice u omladinskoj Premijer ligi. Mladi Plemići su kao i seniori kluba zabilježili pobjede u tim susretima. Kadeti su slavili 2:0, dok su juniori dobili Velež identičnim rezultatom kao i seniori. Ono što svakako vrijedi istaći jeste da su juniori Zrinjskog ovom pobjedom zasjeli na prvo mjesto u svojoj kategoriji.

HERCEGOVINA.info