HŠK Zrinjski: Slijedi gostovanje kod Olimpica

Kiks sa Čelikom nije toliko bolan, jer su i direktni konkurenti Zrinjskog za vrh ljestvice imali loš dan i izgubili svoje utakmice( Sarajevo kući od Goška, Borac u Trebinju od Leotara.

Da su kojim slučajem nogometaši Zrinsjkog bili malo precizniji tijekom , ili malo više koncentrirani u završnici utakmice sa Čelikom danas ne bi bilo nezadovoljstva navijača igrom, taktikom i igračima koji su nastupili u tom susretu, a Plemići bi bili na mjestu koje vodi u Europu.

Prvenstvo je tek počelo i ima puno prilika za popravak. Prva je u subotu kada Zrinjski gostuje kod Olimpica koji još uvijek gaji nade za viskoki plasman. Olimpic je u neku ruku dužnik Zrinsjkom jer je u prvom dijelu prvenstva odnio bodove iz Mostara, i subotnja utakmica je idealna za revanš, ali i za izbacivanje direktnog konkurenta iz borbe za vrh ljestvice.

Slaven Musa na ovoj utakmici neće moći računati na Igora Žuržinova koji ima tri žuta kartona i Marka Popovića koji se ozlijedio na utakmici sa Čelikom, dok će ostali nogometaši biti na dispoziciji stručnom stožeru.

hercegovina.info