HŠK Zrinjski: Savić, Popović i Brković novi Plemići

Srđan Savić je u dresu Željezničara u dva navrata igrao evropske utakmice i sigurno je da će biti od velike pomoći ekipi Zrinjskog.

''Upravo putujem za Mostar. Dogovorio sam se sa upravom Zrinjskog i ostalo je još samo da potpišem ugovor. Zadovoljan sam što karijeru nastavljam u Zrinjskom. Drago mi je što ćemo igrati europske utakmice a nadam se da ćemo na kraju sezone donijeti i neki trofej u Mostar''


Zoran Brković je nakon nesporazuma sa šefom stručnog štaba Čelika, Vladom Jagodićem odlučio da promjeni sredinu. Karijeru će nastaviti u Zrinjskom.

''Sretan sam što idem u klub kakav je Zrinjski. Mislim da je ovo pravi potez za mene. Mislim da ukoliko dođu kvalitetna pojačanja možemo napraviti nešto više u Europi. Ja ću se truditi da se što bolje spremim kako bi izborio mjesto u startnih jedanaest i da dokažem da sam pojačanje za ekipu Zrinjskog. Potpisao sam ugovor na godinu plus godinu''. izjavio je Zoran Brković koji se najbolje snalazi na poziciji desnog bočnog.

Najbolji strijelac i igrač Travnika u prošloj sezoni Nebojša Popović također će karijeru nastaviti u Zrinjskom. Ovaj sjajni napadač se odmarao u rodnom Vukovaru a danas će se sastati sa upravom Zrinjskog kako bi finalizirali dogovor oko potpisa ugovora.

''Zatekli ste me na putu za Mostar. Načelno sam dogovorio sve sa upravom Zrinjskog, ostalo je samo da danas dogovorimo neke sitnice i da potpišem ugovor. Mogu reći da sam od naredne sezone igrač Zrinjskog'' kazao je kratko Nebojša Popović.

Kako su najavili iz uprave mostarskog kluba, u ekipu Zrinjskog bi do početka priprema trebalo stići još nekoliko provjerenih igrača.

SCsport.ba