HŠK Zrinjski: Prva prozivka 13. siječnja

HŠK Zrinjski, FK Borac, HŠK Zrinjski, Fk Mladost Velika Obarska, HŠK Zrinjski, prva prozivka
Kako do prvog okupljanja Plemića ima još desetak dana nema sumnje da će do tada puno više znati s kakvim će sastavom trener Karačić krenuti u ostvarenje klupskih ambicija.

Ono što je danas poznato jeste da će klub biti slabiji za Hrvoja Miličevića, i jači za Danijela Stojanovića, dok o ostalim stavirma možemo spekulirati.

Već smo pisali da je moguć odlazak iskusnog Pere Stojkića, a i napadač Amer Bekić ima ponuda iz inozemstva. Ukoliko oni odu na njihova mjesta bi se trebala dovesti pojačanja, a kako su nam više puta iz Uprave naglasili Zrinjski u nastavku sezone želi pojačanja u pravom smislu riječi.

Pred ulaznim vratima u klub su Ivan Mamić i Ivo Zlatić. Posebno interesantan je Ivo Zlatić koji trenutno brani boje HNK Branitelj i koji je ponikao iz omladinske škole Zrinjskog, a pamtimo ga kao jednog od najboljih juniora iz svoje generacije.

Kako naš portal HERCEGOVINA.info saznaje Uprava radi na dovođenju još par kvalitetnih pojačanja, a akcenat je na provjerenom napadaču, i u igri su dva imena koja iz razumljivih razloga još nećemo spominjati.

HERCEGOVINA.info