HŠK Zrinjski: Protiv Širokog ćemo popraviti loš dojam iz Trebinja

U taboru mostarskog kluba svjesni su kvalitete sutrašnjeg protivnika, ali i uvjereni da maksimalnim angažmanom mogu osvojiti sva tri boda.

"Sigurno da će Široki tražiti iskupljenje za prošlu utakmicu u kojoj na Pecari nisu uspjeli pobijediti Slaviju. Nadam se da će publika doći u velikom broju, jer napravljena je velika promocija, Uprava kluba je uradila sve što je potrebno da ova utakmica bude na visokoj razini. Pokazati ćemo publici da imamo kvalitetu i vjerujem da ćemo uz pomoć navijača ostvariti pozitivan rezultat, a taj pozitivan rezultat za nas je pobjeda", kazao je šef stručnog stožera Zrinjskog Dragan Perić.

Perić je dobro upoznat s kvalitetom Širokog Brijega, ekipa koja je prošle sezone osvojila drugo mjesto u Premier ligi i u finalu Kupa poražena od Željezničara. "U ekipi Širokog Brijega nema nepoznanica i dosta je igrača koji su ponikli u Zrinjskom. Oni će ovdje pokušati dokazati svoju kvalitetu i sigurno će rastrećeni igrati u dresu Širokog Brijega. To je našim igračima još jedan dodatni motiv i izazov, gdje će oni pokazati svoju snagu i mislim da ćemo mi to iskoristiti u našu korist", istaknuo je Perić.

Marin Aničić svjestan je kako je Zrinjski razočarao svoje vjerne navijače u Trebinju, gdje su uz slabu igru zasluženo poraženi od domaće momčadi.

"Ja očekujem pobjedu, kao i u svakoj utakmici pod Bijelim Brijegom. Mislim da će ljudi koji dođu, a nadam se da će ih doći što više, moći vidjeti jednu dobru nogometnu predstavu iz razloga što će vrijeme biti pogodno za igrati, puno bolje nego u Trebinju, kada je bilo užasno vruće. Nadam se da uz pravi pristup cijele ekipe rezultat neće izostati i da ćemo popraviti loš dojam, koji smo ostavili prošli vikend, kad smo razočarali sve navijače koji su u velikom broju došli u Trebinje", rekao je Marin Aničić.

Prema riječima Dragana Perića neće biti velikih promjena u sastavu Zrinjskog u odnosu na prvu utakmicu prvenstva, s tim da će u konkurenciji za nastup biti i Pero Stojkić. Podsjetimo Zrinjski je u Trebinju nastupio u slijedećem sastavu: Melher, Marković, Radeljić, Marin Aničić, Žuržinov, Arežina, Miličević, Šćepanović, Pehar, Marjanović, Igor Aničić.

Utakmica Zrinjski- Široki Brijeg igra se u nedjelju u 19 sati na stadionu pod Bijelim Brijegom. Glavni sudac susreta je Emir Alečković iz Sarajeva.

Izvor: pogled.ba