FOTO  HŠK Zrinjski: Predstavljen Vinko Marinović

vinko

Pozdravio bih sve navijače i čitatelje, te iskoristio ovu priliku i pozvao ih da nas prate i bodre, a  mi ćemo se potruditi da im se  dobrim igrama i rezultatima odužimo i zahvalimo za podršku.

Na početku je gospodin Marinović sve pozdravio i rekao: Došlo je do jednog kontakta između nas, imali smo neke razgovore u posljednjih nekoliko dana i evo me ovdje u Mostaru. Ja kao trener ću gledati da izvučem jedan maksimum iz ekipe. Zrinjski je veliki klub i meni je izuzetna čast i priznanje, ali i velika obaveza, i ja kao trener dat ću svoj maksimum da ostvarimo što bolji rezultat. Prvenstvo je tek počelo, odigrana su tek tri kola, Zrinjski je osvojivši prvenstvo pokazao da je najbolji klub, i da ima najbolje igrače, a ja ću to kao trener reći igračima, a ja se nadam da će oni to prihvatiti i da ćemo ostvariti što bolji rezultat.

 Marinović je dalje rekao da mu nije bilo lako napustiti Borac, te kazao: Zrinjski je ambiciozan klub, i ja sam ambiciozan trener i želim da napredujem. Zrinjski poznajem onoliko koliko znam kao trener kada smo igrali protiv njega. To su neke informacije koje imam, a što se tiče suradnika ja osobno ću predložiti da ostanu oni koji su bili do sada. Moja želja uvijek je da suradnici budu iz domaćeg pogona. Ja od njih očekujem jednu maksimalnu pomoć u vezi  svega u ekipi. Imamo jednu pauzu od desetak dana i poslije toga imamo čak 9 utakmica u travnju. Ja sam tu na meni je sva odgovornost i ja je prihvatam.

Momčad će sutra otići na mini pripreme u Međugorje nekoliko dana, a novog trenera u prvoj utakmici  čeka Željezničar na stadionu pod Bijelim Brijegom.

HERCEGOVINA.info

 

 

Uskoro iscrpnije izvješće.