FOTO  HŠK Zrinjski: Predpioniri i pioniri svladali Brotnjo 7:0 i 5:1

Zrinjski-Brotnjo
Prvo su nastupili predpioniri, a igrači HŠK Zrinsjki su bili bolji u svim elementima od svojih gostiju iz Čitluka. Na kraju zaslužena pobjeda sa visokih 7:0.

Strijelci za mlade Plemiće su bili: Matić, Šilić 2, Krešić. I, Stanić, Sesar i Tomić.

HŠK Zrinjski: Matić, Grle, Bilić, Krešić. I, Rezo, Krešić. M., Mihić, Stanić, Šilić i Bošnjak. Još su igrali Sesar, Brkić, Tomić, Ivanković, Pribičević i Džidić.

HNK Brotnjo: Miletić, Pervan, Gakić, Ostojić. L, Primorac, Pehar, Miličević .P., Miličević. M., Šetka, Juričić i Kvesić. Još su igrali; Ostojić. F., Karačić i Stojić.

Zadovoljan sam, mi smo se pripremali za nastavak lige i nadam se da ćemo i u slijedećim utakmicama krenuti sličnim ritmom. Cilj nam je da se s druge pozicije približimo Stocu koji je prvi, pa da ga i prestignemo. Bit će teško, ali probaćemo., rekao nam je nakon utakmice trener Zrinjskog Dubravko Orlović.

Nakon predpionira na teren su izašli i pioniri. I u ovoj utakmici smo gledali dominaciju Zrinjskog, a na kraju su Plemići slavili 5:1. Uz dobru igru svim Plemića vrijedi istaći i vratara Brotnja koji je svoju momčad spasio od pravog potopa.

Strijelci za Zrinjski su bili Klarić 3, Martinović i Ćosić. Za Brotnjo je strijelac bio Raspudić.

HŠK Zrinjski: Vasilj, Džidić, Bošnjak, Krstanović, Šunjić, Džida, Stojić, Bilać, Klarić, Martinović i Bubalo. Još su igrali: Vukić, Jelavić, Vlaho, Jurišić, Ćosić, Zelenika i Božić.

HNK Brotnjo: Galić, Bevanda, Sivrić, Buntić, Pehar, Šakota, Prusina, Raspudić, Vučić, Kordić. A, i Beljo. Još su igrali: Roso, Barbarić, Kordić. B i Roso.

Bili smo dominatni i ovo je naša zaslužena pobjeda cijelu utakmicu, i to je rezultiralo relativno visokom pobjedom 5:1. Slijedi nastavak za opstanak na prvom mjestu i mislim da neće doći u pitanje osvajanje tog naslova. Nama je sada isključivi cilj da iz utakmice u utakmicu poboljšamo nivo igre, rekao nam je na kraju Draženko Bogdan trener Zrinjskog.

HERCEGOVINA.info