HŠK Zrinjski počeo pripreme za nastavak sezone

Kao što smo to navikli prethodnih godina, tako i ovaj puta nema nekih velikih novosti. Najviše pozornosti posvećeno je igračima koji bi se trebali vratiti nakon povreda, a o eventualnim pojačanjima se šuti.

Ono što je sigurno jeste da su se pripremama odazvali igrači koji su bili povrijeđeni tijekom protekle sezone ( Džidić, Stojanović, Žižović i Dragičević), te da se na prvom okupljanju nisu pojavili Marković zbog prehlade,te Stanley Afedzie i Prince Bobby koji kasne zbog problema sa prijevozom.

Iako je bilo najavljeno da će na prvu prozivku doći Pezo on se još nije pojavio, a kako saznajemo njegov transfer je gotova stvar. Isto tako za očekivati je da će nekolicini igrača biti ponuđen odlazak na posudbu u jedan od klubova u okruženju.

Momčad će svakodnevno trenirati u Mostaru, naravno koliko to dozvoljavaju vremenski uvjeti. Prethodnih godina Plemići su imali i zgusnut raspored odigravanja pripremnih utakmica, a sada se tek barata podatkom da bi prvu pripremnu utakmicu naši nogometaši trebali odigrati 27.siječnja u Međugorju sa jednim mađarskim klubom.

preneseno sa www.zrinjski.info