FOTO  HŠK Zrinjski:Pobjedom nad Sarajevom donijeti zadovoljstvo navijačima.

HŠK Zrinjski, FK Sarajevo iz Sarajeva
U tu svrhu jutros je održanatiskovna konferencija na kojoj su govorili šef struke Branko Karačić, kapetan Pero Stojkić i nogometaš Vučina Šćepanović.

Derbi ko derbi i znamo što donosi ta utakmica, prepuna događaja i neizvjesnosti. U goste nam dolazi jedna kvalitetna ekipa prepuna dobrih igrača i koje je medijski izvrsno popraćena. Međutim mi imamo ono što oni nemaju, a to je jedna izvanredna atmosfera u svlačionici, karakter igrača i naravno naše navijače koji će nas sutra u velikom broju pratiti. Ulog je veliki, oni u susret dolaze samouvjereno s jednom dozom prepotentnosti,  ali to je njihovo pravo, ali mi znamo da nam nitko nije prošle sezone poklonio titulu prvaka, te smatram da ćemo pokazati još kvalitetniju partiju nego protiv Veleža i tako donijeti sebi i svima kojima je Zrinjski drag jedno veliko zadovoljstvo, rekao je trener Karačić.

Napunili smo baterije u reprezentativnoj stanci. Znamo da je Sarajevo kvalitetna ekipa, ali ako uđemo u utakmicu kao protiv Veleža pobjeda ne bi trebala doći u pitanje, rekao je kapetan Stojkić.

Ne umire se od ljepote na ovakvim utakmicama, treba ući maksimalno agresivno odigrati od prve minute i pokazati da igrmao na domaćem terenu", kazao je Šćepanović.

Šef stručnog stožera Mostaraca Branko Karačić neće moći računati na ozlijeđene Duraka i Galića, a upitan je i nastup Blaića koji je nedovoljno oporavljen, a Ivo Zlatić još nije u željenom ritmu nakon 15 dana stanke.

Utakmica Zrinjski - Sarajevo igra se u subotu u 16 sati na stadionu HŠK Zrinjski.

HERCEGOVINA.info